Menager restauracji

Manager Restauracji / Sali Bankietowej

WYNAGRODZENIE: 4 700 – 7 000 zł/mies. brutto

 

Zakres obowiązków:

 

  • zarządzanie Restauracją oraz zespołem pracowników
  • rekrutacja oraz szkolenie nowych pracowników
  • dbanie o przestrzeganie standardów oraz zapewnienie Gościom profesjonalnej obsługi
  • koordynowanie wydarzeń w Restauracji
  • samodzielność w rozwiązywaniu problemów
  • przyjmowanie i realizacja zamówień indywidualnych oraz grupowych
  • przygotowywanie grafików
  • nadzór nad przebiegiem realizowanych imprez
  • składanie zamówień u dostawców

 

Oczekujemy:

 

  • doświadczenia w gastronomii przy organizacji imprez okolicznościowych
  • doświadczenia na stanowisku managerskim/kierowniczym min. 2 lata
  • znajomości obsługi gości indywidualnych, grupowych oraz imprez okolicznościowych
  • doświadczenia sprzedażowego
  • dbania o prawidłowe oraz efektywne działanie Restauracji

 

Oferujemy:

 

  • elastyczny grafik
  • samodzielność w podejmowaniu decyzji oraz możliwość wdrażania swoich pomysłów
  • możliwość podjęcia pracy od zaraz
  • umowę o pracę
  • pracę w miłej atmosferze

Zachęcamy do wysyłania CV na adres e-mail

  • Restauracja
  • Łęczyca
  • biuro@salaleczyca.pl
  • Pełny etat
Praca Kutno