WYNAGRODZENIE: 4 700 – 7 000 zł/mies. brutto
Zakres obowiązków:
- zarządzanie Restauracją oraz zespołem pracowników
- rekrutacja oraz szkolenie nowych pracowników
- dbanie o przestrzeganie standardów oraz zapewnienie Gościom profesjonalnej obsługi
- koordynowanie wydarzeń w Restauracji
- samodzielność w rozwiązywaniu problemów
- przyjmowanie i realizacja zamówień indywidualnych oraz grupowych
- przygotowywanie grafików
- nadzór nad przebiegiem realizowanych imprez
- składanie zamówień u dostawców
Oczekujemy:
- doświadczenia w gastronomii przy organizacji imprez okolicznościowych
- doświadczenia na stanowisku managerskim/kierowniczym min. 2 lata
- znajomości obsługi gości indywidualnych, grupowych oraz imprez okolicznościowych
- doświadczenia sprzedażowego
- dbania o prawidłowe oraz efektywne działanie Restauracji
Oferujemy:
- elastyczny grafik
- samodzielność w podejmowaniu decyzji oraz możliwość wdrażania swoich pomysłów
- możliwość podjęcia pracy od zaraz
- umowę o pracę
- pracę w miłej atmosferze
Zachęcamy do wysyłania CV na adres e-mail